Početna » Što osjećaju žene, a što muškarci

Što osjećaju žene, a što muškarci

Što osjećaju žene, a što muškarci

Prema dosadašnjim istraživanjima, razlike između muškaraca i žena zaista postoje, možda ne u intezitetu ljubavi, ali u manifestiranju osjećaja i ponašanju svakako.

Za razliku od muškaraca, žene ne vjeruju da postoji samo jedna prava ljubav, već nekoliko. No opet, žene idealiziraju ljubav i kad su zaljubljene one će učiniti sve kako bi ugodile suprotnom spolu.

Međutim, muškarci smatraju da postoji samo jedna prava ljubav u životu, a da su sve ostalo kompromisi. S obzirom na njihovo vjerovanje kako je prava ljubav savršena, oni neće smatrati potrebnim za nekim dodatnim ulaganjem kako bi se ona održala. Onda kada su pronašli svoju ljubav života, oni će bez problema biti daleko spremniji oženiti se.

Žene su puno pažljivije pri odabiru partnera za kojeg će se udati, a i u neku ruku osobe u koju će se zaljubiti. Tako se one rjeđe zaljubljuju za razliku od muškaraca, gdje će nakon tri izlaska čak 25% muškaraca biti zaljubljeno, a žena samo 10%. Zanimljiva je činjenica da su žene spremnije ostati u nesretnoj vezi i teže će se odlučiti na prekid, za razliku od muškaraca. No kad dođe do prekida, muškarci su ti koji duže pate.

Osim svega toga, također postoje i razlike u iskazivanju osjećaja. Dok za žene intimnost znači razgovor, dokle za muškarce znači zajedničke aktivnosti. Tako kada žene požele razgovarati o problemima u vezi, muškarci ih ignoriraju uvjeravajući se kako je sve onako kako treba biti-savršeno!

Opće je poznata činjenica da muškarci teže izražavaju emocije i izbjegavaju raspravu o problemima, dok žene vole pričati o svemu i svačemu i u stanju su o tome pričati satima. Muškarci se u takvim situacijama jednostavno isključe i uz pomoć kratkog "aha" i "da" nekako se izvuku, osim kada žene požele malo dublje analizirati probleme. Što se tiče zajedničkih aktivnosti, čak 75% muškaraca precjenjuje svoj doprinos, te uvijek misle da se trude i ulažu više nego što to zaista objektivno i čine.

Ipak, ovo je sve samo statistika, koja vrijedi samo općenito, a ne individualno. Ona nam može pomoći da bolje razumijemo muškarce i žene, ali svoga partnericu ne. Stoga, nemojte previše generalizirati, jer ipak svoju ljubav ćete najbolje razumjeti slušanjem partnerice i obraćajući pažnju na ono što radi i na ono što očekuje od vas da napravite.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.