Početna » Radite li i vi ove pogreške u početku veze?

Radite li i vi ove pogreške u početku veze?

Radite li i vi ove pogreške u početku veze?

Koje greške najčešće rade muškarci u početku veze? Što žene uvijek izbaci iz takta? Pitali smo naše čitateljice što ih konkretno smeta u ponašanju novog partnera. U većini slučajeva muškarci nisu ni svjesni tog ponašanja ili su pak uvjereni da ono ne smeta ženama. Izbjegnite početničke pogreške!

Tamara (24) "Što me može izbaciti iz takta to je fama koja se diže oko javljanja. Postoje muškarci koji jednostavno ne znaju odgovarati na poruke, treba ih im jedan dan da odgovore i izbjegavaju čak i pozive. Ako sam s nekim u vezi, volim se čuti s tom osobom. To nije nikakva provjera, to je jednostavno znak pažnje. Biti s nekim u vezi znači i ostati u vezi."

Kristina (23) "Ne volim kada se tip ponaša kada smo u društvu kao da sam mu ja jedna usputna frendica. Naravno ne želim da se mi sada hvatamo pred drugim ljudima, ali mali znakovi pažnje su lijepi. Ipak sam mu cura, a ne netko iz njegovog društva. Pusica, usputni dodiri, neka naša intimna šala stvaraju osjećaj intimnosti."

Petra (28) "Živcira me kada sam već neko vrijeme s nekim muškarcem, a on samo priča o svojim prijateljima, a ja nikako da ih upoznam. Onda se počnem pitati je li on to čini namjerno, je li mu neugodno zbog njih ili zbog mene. Ne mora to biti nikakvo službeno upoznavanje, ali lijep je znak pažnje kada vas frajer upozna s njegovim društvom."

Maria (19) "Nepostojanje osjećaja za druge teme osim onoga što je njemu bitno. Sve se vrti samo oko kladionice, online casina, nogometa i sl. Potrebno je iskazati interes i za drugu stranu. To ne znači da moramo razgovarati o najnovijim trendovima u ukrašavanju noktiju, ali svakako o onome što nam je zajedničko, jer u vezi ne postoji samo jedna strana.”

Helena (20) "Bila sam jednom s tipom koji je bio užasno hladan prema mojim prijateljicama. Kada je bio u mom društvu uvijek je šutio i djelovao nezainteresirano. A kada smo bili s njegovim društvom, bio je glavna faca. Shvaćam da mu je možda bilo neugodno, ali treba ipak pokazati malo zanimanja. Ipak su one sastavni dio mog života."

Ira (22) "Nekad je smotanost i zbunjenost slatka i znam da nije uvijek lako napraviti prvi korak, ali zna mi zasmetati kada je frajer nepoduzetan. Izađemo vani jednom, drugi put, treći put, javlja se cijelo vrijeme, ali nikako da se poljubimo. Ne grizemo. Ako izlazim s nekim više puta to je znak da mi se netko sviđa. Slobodno poljubi."

Ivana (26) "I meni je seks važan dio veze. Pogotovo kada sam u novoj vezi onda je to sve još napetije. Ali stvarno mi smeta kada se dečko ponaša kao da je samo to bitno. Druženja, odlasci u kino, šetnje, kave i slične stvari svakako trebaju biti prisutne. Ionako će nakon svega toga pasti seks. Treba pokazati zanimanje i za ostale stvari."

Svaki muškarac želi biti privlačan i neodoljiv ženi koja mu se sviđa. Izuzetno je važno biti muškarac sa čvrstim uvjerenjima i uopće sa čvrstim stavom. Ako upitate ženu što je najviše privlači kod nekog muškarca, ona će odgovoriti da je to nivo sampouzdanja. Ženama apsolutno odgovaraju muškarci koji se dobro osjećaju u svojoj koži. Muškarac sa razvijenim osjećajem samopouzdanja pokazuje da mu nije stalo ostvariti bolji utisak na nekoga. Njemu fokus nije na onome što bi moglo krenuti po zlu. On, naprotiv, zna da uživa u vremenu provedenom s partnericom.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.