Početna » Osvojite ljepoticu

Osvojite ljepoticu

Osvojite ljepoticu

Zgodne i atraktivne žene, budimo iskreni, muškarce doslovce drže za muda. Pored njih se gotovo svi mužjaci ponašaju kao izgubljeni psići, novac im curi iz novčanika, voda iz usta, a oni slijepo ispunjavaju sve zahtjeve zgodnih sretnica.

Veza s lijepom ženom muškarcima odgovara jer im podiže samopouzdanje, povećava socijalni status kod drugih muškaraca, mogu se hvaliti i ponosni su jer su baš oni uhvatili ženu o kojoj svi sanjaju. Kako biste baš vi osvojili ljepoticu, trebate, naravno, biti drukčiji od svih koji joj se doslovce bacaju pod noge.

Nemojte je tretirati na poseban način
Razgovarajte s njom kao što biste s bilo kojom drugom osobom. Nemojte da primijeti da vas je oduševio njezin izgled. Ponašajte se kao da ne marite za to kako izgleda. Budite pomalo nezainteresirani i vjerojatno će se i ona početi zanimati za vas.

Ne upucavajte joj se
Ona od svakog muškarca očekuje da joj se upucava. Ne pokazujte da vam se svidjela, a kamoli da biste je najradije odmah povalili. Vaša hladnokrvnost nju će vjerojatno izbaciti iz takta jer joj se, pretpostavljamo, dugo nije dogodilo da neki muškarac za nju nije pokazao interes. Sigurno ćete je zaintrigirati.

Zanimajte se za njezine interese i hobije
Stimulirajte njezin mozak. Drugi muškarci to vjerojatno ne rade. Pokažite zanimanje za ono što radi i učinite da se osjeća ugodno.

Nemojte joj davati komplimente
Ne stavljajte je na pijedestal i ne rasipajte se komplimentima.

Recite joj da vam se sviđa kao prijateljica
Nemojte je ni slučajno pozvati van. Još bolje, recite joj da vas ne privlači kao djevojka, ali da mislite da biste mogli biti super prijatelji. Gledajte kako će joj se objesiti vilica.

Čekajte neko vrijeme prije nego je nazovete
Ako već imate njezin broj, nemojte je odmah nazvati. Pričekajte koji dan, a kad je nazovete, recite da ste imali puno obveza i da je nikako niste mogli ranije ugurati u raspored.

Ne forsirajte seks
Ona zna da je dobra i da vjerojatno jedva čekate da je odvučete u krevet. Vi napravite suprotno. Nemojte navaljivati, već seks ostavite za neki drugi izlazak. Bit će šokirana i vjerojatno će navaliti na vas.

Sa super vrućim komadom uvijek treba biti originalan. Na pladnju joj se nude raznorazni muškarci, pa ako želite biti jedan od uspješnih koji će se zadržati uz nju, slijedite ove upute. Izbacit ćete je iz ravnoteže, zaintrigirati je, nagnati na razmišljanje. Možda ćete baš vi biti ugodna promjena koju je trebala u životu.

(tportal)

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.