Početna » Najstariji kondom na svijetu

Najstariji kondom na svijetu

Najstariji kondom na svijetu

Jeste li znali da su se nekad kondomi izrađivali za višekratnu upotrebu? No, jednom od takvih uspjelo je da sve od 1640. pa do danas ostane potpuno neupotrijebljen.

Osim kondoma sačuvale su se i upute za upotrebu, koje su bile napisane na latinskom, a u njima se korisnicima preporučuje da nakon upotrebe kondom uperu toplim mlijekom, jer će na taj način navodno izbjeći različite bolesti.

Antični kondom, koji preciznije rečeno dolazi iz mjestašca Lund u Švedskoj, načinjen je od svinjskog crijeva i danas je dio zbirke sa 250 predmeta iz davnine povezanih sa spolnošću.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.