Početna » Znate li koja je najprivlačnija osobina muškarca?

Znate li koja je najprivlačnija osobina muškarca?

Sposobnost slušanja

Koju osobinu muškaraca žene najviše cijene? Vjernost? Izgled? Smisao za humor? Svako ima drugačiju viziju idealnog muškarca, no postoji jedna kvaliteta koju velik broj žena ističe kao ključnu.

Istraživanje koje je proveo Men’s Health pokazalo je da 53 posto žena sposobnost slušanja smatra najprivlačnijom praktičnom osobinom koju partner može imati. Zašto? Ako osoba s kojom ste u vezi nema tu osobinu, s vremenom ćete sve manje i manje željeti dijeliti svoje osjećaje s njim. Kakva je korist od prepričavanja kakav ste dan imali ako se vaš partner ne trudi slušati?

S druge strane, ako vas on doista sluša, htjet ćete dijeliti sve s njim i poticati ga da i on čini isto. Slušanje jedno drugoga će vas zbližiti te će vaša veza napredovati. Kada znate da imate partnerovu nepodijeljenu pažnju i da vas pozorno sluša dok pričate, primjerice o prezentaciji na poslu ili planovima za vikend, osjećat ćete se odlično. Time vam partner pokazuje da mu je stalo i da ono što imate za reći smatra važnim.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.