Početna » Najgori ljubavnici

Najgori ljubavnici

Najgori ljubavnici

Tko su najgori ljubavnici? Odgovor na ovo pitanje najbolje znaju žene, a odgovori deset tisuća anketiranih žena koje mnogo putuju i koje se na tim putovanjima upoznaju malo detaljnije sa lokalnim muškarcima pokazuju da su nijemci najgori ljubavnici na svijetu i da je njihova glavna seksualna karakteristika sebičnost u krevetu, dok su na drugom mjestu šveđani jer su prebrzi.

Na trećem mjestu s opisnim pridjevom pregrubi našli su se nizozemci, a iza njih su amerikanci s titulom predominantni. Peti su velšani koji su mlakonje, a šesti, previše bučni, škoti.

Za engleze je rečeno da su predebeli, za turke da su oznojeni, za grke da smrde, a za ruse da su dlakavi.

Žene iz 50 zemalja bile su anketirane na društvenoj mreži wayn.com.

Tko bi pomislio da su velšani bolji ljubavnici od šveđana? Ali, podsjetimo da je za tango uvijek potrebno dvoje!

Italijani su proglašeni najboljim ljubavnicima, i to po izjavama francuskinja, irkinja, južnoafrikanki, australijanki, španjolki, dankinja.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.