Select Page

Najbolji online uleti

Najbolji online uleti

Poznata internetska stranica za upoznavanje kroz razdoblje od mjesec dana analizirala je gotovo 200 000 online flertova i to na 11 jezika. O da, djevojke iz Brazila i one iz Nizozemske neće biti jednako oduševljene istim komplimentom. Korisnici koji dejtaju preko ovog sajta mogli su koristiti 12 vrsta upada na chatu, a svaki od njih bio je kompliment na žensko tijelo ili izgled. A upad koji je dobio najbolju reakciju kod žena je: “Imaš predivne usne.”

“To pali jer je odvažno, nije oprezno”, rekao je Jo Hemmings, bihevioristički psiholog i tzv. dating coach. “Ono što mnoge žene žele je da muškarac preuzme inicijativu i da nije sav bi-ne bi. Mnogo muškaraca na takvim internetskim stranicama šalju neku vrstu poruke, a žene prepoznaju nešto što im ne odgovara.”

Kao što smo rekli, nije isto kome uletavate pa pojedini upadi prolaze bolje u određenim dijelovima svijeta:

  • Britanke najviše vole da im hvalite noge (pa nećete im valjda reći da imaju lijepe zube?) Ipak, globalno gledano, pohvala nogama je drugi najmanje uspješan kompliment.
  • Ako je Talijanka, Francuskinja, Amerikanka ili Brazilka, muškarac bi joj trebao reći: “Predivno se oblačiš.”
  • Ako je Španjolka ili Južnoamerikanka, trebao bi pohvaliti njenu kosu.
  • Njemice i Kanađanke zatrepere kada im pohvale kožu.
  • Samo ako je u pitanju Nizozemka ili Portugalka, mogu joj reći: “Imaš predivne uši.” Bilo gdje drugdje, to je najmanje popularan upad.

“Imaš predivne oči” bio je najčešće korišteni kompliment, kojeg je izabrala gotovo četvrtina muškaraca. Po uspjehu kod žena – tek treći.

Direktor marketinga stranice za upoznavanje kaže da su pronašli sveti Gral, a mi ćemo skromnije zaključiti da su nam uvelike olakšali posao.

Promo

Jesi li majmun?

Jesi li majmun ili neka druga životinja? Provjerite koji je vaš životinjski znak u kineskom...

Newsletter

Pin It on Pinterest