Početna » Najbolji online uleti

Najbolji online uleti

Najbolji online uleti

Poznata internetska stranica za upoznavanje kroz razdoblje od mjesec dana analizirala je gotovo 200 000 online flertova i to na 11 jezika. O da, djevojke iz Brazila i one iz Nizozemske neće biti jednako oduševljene istim komplimentom. Korisnici koji dejtaju preko ovog sajta mogli su koristiti 12 vrsta upada na chatu, a svaki od njih bio je kompliment na žensko tijelo ili izgled. A upad koji je dobio najbolju reakciju kod žena je: "Imaš predivne usne."

"To pali jer je odvažno, nije oprezno", rekao je Jo Hemmings, bihevioristički psiholog i tzv. dating coach. "Ono što mnoge žene žele je da muškarac preuzme inicijativu i da nije sav bi-ne bi. Mnogo muškaraca na takvim internetskim stranicama šalju neku vrstu poruke, a žene prepoznaju nešto što im ne odgovara."

Kao što smo rekli, nije isto kome uletavate pa pojedini upadi prolaze bolje u određenim dijelovima svijeta:

  • Britanke najviše vole da im hvalite noge (pa nećete im valjda reći da imaju lijepe zube?) Ipak, globalno gledano, pohvala nogama je drugi najmanje uspješan kompliment. 
  • Ako je Talijanka, Francuskinja, Amerikanka ili Brazilka, muškarac bi joj trebao reći: "Predivno se oblačiš."
  • Ako je Španjolka ili Južnoamerikanka, trebao bi pohvaliti njenu kosu.
  • Nijemice i Kanađanke zatrepere kada im pohvale kožu.
  • Samo ako je u pitanju Nizozemka ili Portugalka, mogu joj reći: "Imaš predivne uši." Bilo gdje drugdje, to je najmanje popularan upad.

"Imaš predivne oči" bio je najčešće korišteni kompliment, kojeg je izabrala gotovo četvrtina muškaraca. Po uspjehu kod žena - tek treći.

Direktor marketinga stranice za upoznavanje kaže da su pronašli sveti Gral, a mi ćemo skromnije zaključiti da su nam uvelike olakšali posao.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.