Početna » Moderni muškarci zavode kuhanjem

Moderni muškarci zavode kuhanjem

Muškarac u kuhinji

Dok su nekad muškarci bježali od kuhače kao vrag od tamjana, danas znaju da će svojim kulinarskim umijećem oboriti s nogu gotovo svaku ženu. Današnji muškarci kuhaju radi zadovoljstva, pohvale i, naravno, radi zavođenja. Prema britanskom istraživanju, moglo bi se reći da zajedno sa statusom, izgledom, te humorom, vještina kuhanja je među osobinama koje najviše privlači žene. Tako je čak 48 % žena reklo da je mnogo privlačniji muškarac koji se snalazi u kuhinji. Zato su se i mnogi primili kuhače, pa ih danas čak 66 % pomaže u kuhinji. Razlika među muškarcima i ženama je ta što muškarcima koji kuhaju, hrana predstavlja zabavu, strast i hobi, dok ženama obvezu.

Prema istraživanju jedne kompanije, skoro polovica ispitanih žena priznala je da snalaženje u kuhinji čini muškarca privlačnijim, a svaki peti muškarac u dobi od 18 do 34 godine priznao je da je kuhao samo kako bi se uvalio ženi u krevet.

Ti "gastroseksualci", kako ih nazivaju, znaju da je spravljanje pristojnog jela ključan faktor u zavođenju žena. I poznati kuhari poput Jamieja Olivera ili Gordona Ramsaya poslužili su kao inspiracija muškarcima, te prikazali kulinarstvo kao muževnu, kreativnu i natjecateljsku vještinu.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.