Početna » Kondomi nove generacije

Kondomi nove generacije

Kondomi

Globalni lider na tržištu kondoma, lansirao je novi proizvod koji će vam bez sumnje omogućiti još više bliskosti u ljubavnom odnosu. Riječ je o kondomu Real Feel, koji kao što i samo ime govori, omogućava pravi, prirodan osjećaj te poboljšanu osjetljivost.

Real Feel, ili kako ga još nazivaju "kondom nove generacije", jedinstven je na domaćem tržištu. Napravljen je od specijalnog sintetičkog materijala, poliizoprena koji je mekši i nježniji od standardnih kondoma a idealan je i za sve one koji su alergični na lateks. Naime, sintetički poliizopren razlikuje se od lateksa i po tome što ne sadrži nečistoće ni proteine koji mogu uzrokovati alergijske reakcije.

S obzirom da je riječ o umjetnom materijalu, posebna je pažnja posvećena procesu sinteze čime je stvoren poliizopren sa poboljšanim karakteristikama kao što su mekoća i elastičnost. Upravo te odlike omogućavaju Real Feel kondomu da se maksimalno prilagodi tijelu, dajući tako gotovo prirodan osjećaj.

Anketa koja je prije nekoliko godina provedena na više od četiri tisuće ispitanika pokazala je kako je upravo želja za što prirodnijim osjećajem tijekom odnosa jedan od najvažnijih odrednica (uz sigurnu zaštitu, kvalitetu i povjerenje u brend) prilikom kupnje i korištenja kondoma. Iako je na domaćem tržištu ponuda ovog tipa (tzv. feel segment) kondoma tek u povojima, riječ je o najbrže rastućem tržišnom segmentu na globalnoj razini.

Uz sve navedeno, Real Feel kondomi imaju već tradicionalnu Easy on oznaku (anatomski prezervativi, posebno oblikovani za lakše stavljanje i ugodniju upotrebu) a zbog posebnog načina proizvodnje, imaju i bolji miris. Ukratko, Durex se potrudio da vam ništa ne odvraća pažnju, a na vama je samo da se opustite i slobodno uživate.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.