Početna » Koje žene izbjegavati

Koje žene izbjegavati

Žena vrag

Vjerovatno ste i sami svjesni da nije lako naći pravu partnericu. Vrlo lako možete upasti u stupicu sponzoruše koja trči za vašim novcima , mudrice koja će vam potkopavati ego ili žene psiho koja će vas stalno zivkati. Neki muškarci nemaju ništa protiv da upadnu u mrežu sponzoruša, no jeste li vi taj?

Kako bi našli onu pravu, i muškarci se moraju potruditi, pa uz dobar karakter i osobnost, oboružani inteligencijom i utjecajem, moraju strpljivo čekati onu pravu koja će ih zavoljeti. Nadalje, da bi bio alfa mužjak, muškarac mora javno pokazivati ono što posjeduje: lovu, auto, stan, odjeću, karijeru, tj. sve ono što razlikuje muškarce od dječaka.

No u današnje vrijeme, kada se svi kunu u jednakost, i muškarci imaju pravo postavljati kriterije i biti izbirljivi. Donosimo vam nekoliko profila žena koje bi trebali izbjegavati.

Sponzoruša
Svaki inteligentan muškarac zna da se određeni tip žena zavodi tijelom, dušom i platežnom moći. Ako ste poklonik standardne romantične procedure, morate je izvesti na večeru, kupiti cvijeće i pokazati joj da je ona kao kap vode na dlanu. No morate se jako dobro pobrinuti da ona uživa u vašem društvu zbog vas, a ne zbog večere u vrhunskom restoranu i buketa najskupljih ruža. Onog momenta kada vidite da je ona s vama samo zbog vašeg statusa i novca, vrijeme je da date petama vjetra.

Psiho
Što je to kod žena da osjećaju potrebu da se čuju s vama deset puta dnevno? Što je to novo što biste joj mogli reći, a da joj već niste rekli prije sat vremena? Psiho žena će vas potpuno izbaciti iz balansa jer će svojim neprestanim zivkanjem prekinuti granicu između poslovnog i privatnog tako što stavlja sebe u prvi plan vašeg dnevnog rasporeda.

Još je gore to što će, ako joj kažete da prestane, ona potpuno negirati da je opsesivna i pritom se još i naljutiti. Shvatit će to kao poruku da još jače i upornije treba raditi na vašem pripitomljavanju, tako da ste sebi napravili medvjeđu uslugu. Najjednostavnije rješenje je da se uopće ne upuštate u vezu s takvom ženom. Srećom, ovakve žene se najranije razotkriju, jer ako vas krene zvati deset puta dnevno samo dva dana nakon prvog spoja, znate što vam je činiti.

Uvijek je u pravu
Svatko je od nas imao prijatelje koji su uvijek u pravu i koji nikad ne prihvaćaju tuđe mišljenje, savjet ili stavove. Sve je to u redu kada su to samo prijatelji (s kojima možete, a i ne morate provoditi vrijeme), no zamislite kako bi bilo hodati s jednom takvom ženom. Ako ste si mislili da ćete je moći promijeniti, ne zavaravajte se. Žena koja mora uvijek biti u pravu tvrdoglava je i nije otvorena za drugačija mišljenja, a očito i razmažena. Čemu se onda truditi? Nađite neku koja će znati priznati pogrešku, ali i prihvatiti vaše mišljenje.

Pametnjakovićka i sveznalica
Svaki prosječan muškarac voli ženu koja se zna izraziti, koja će sposobnošću komunikacije opčiniti i njegovo društvo, a kojoj se i on sam divi. No kad takva žena uz te kvalitete posjeduje i instinkt predatora koji razotkriva sve vaše slabosti i onda ih koristi protiv vas, ona postaje tip žene koji definitivno morate nastojati izbjeći. Nažalost, takve žene postoje i njihov jedini cilj je da vas živciraju i nametnu svoj preveliki ego, što u konačnici rezultira svađama i prekidom.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.