Početna » Kako udovoljiti ženi u krevetu

Kako udovoljiti ženi u krevetu

Kako udovoljiti ženi u krevetu

Pomislite li često kako je zadovoljiti ženu u krevetu teže nego osvojiti vrh Himalaje? Priznajemo, ponekad je udovoljiti promjenjivoj ženskoj čudi težak pothvat ali prava riječ i dodir u pravo vrijeme čine čuda.

Francuska škola
Žene vole kada ih se ljubi strastveno širom otvorenih ustiju. Rođeni zavodnici Francuzi su izmislili francuski poljubac koji je postao poznat u svijetu. Ljubite, ližite i grickajte njen vrat, ruke, noge, bradavice, trbuh. Sve što trebate zapamtiti je da su vam usta što više otvorena.

Komplimenti, komplimenti...
Ženi nikada dovoljno komplimenata. Uvijek joj barem još jednom možete reći kako je lijepa, pametna i seksi. Ovo primjenite i u seksu. Nježno joj recite "ajme, što mi to radiš" ili "nikada mi tebe neće biti dosta". Kada žena čuje ove riječi osjetit će se povezana s vama i još više će uživati u seksu.

Izbacite sebičnost iz spavaće sobe
Ona vama mora uvijek biti na prvom mjestu. Potrudite se da najprije zadovoljite nju, pa onda tek sebe. Kada vidi koliko vam je stalo do nje, vaša partnerica će vam željeti uzvratiti.

Poštujte ova pravila i vaša draga će uvijek uživati s vama.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.