Početna » Kako sakriti erekciju

Kako sakriti erekciju

Kako sakriti erekciju?

Spontane erekcije mogu biti vrlo dosadna stvar. Dio su spolnog razvoja. Najčešće do njih dolazi u razdoblju puberteta, jer se tada poveća razina hormona. Gotovo uvijek se javljaju bez pravog razloga u najmanje prikladno vrijeme, na najmanje primjerenom mjestu i uzrokuju probleme, nelagodu, neprimjerene situacije. I zatim se postavlja pitanje što učiniti, kako je sakriti. Spontana erekcija obično nestane ako se na nju ne obazirete, ako se na nju ne osvrćete. Dajemo nekoliko savjeta kako ih možete prikriti ili otkloniti.

Jedan od načina je da nosite uže donje rublje koje se zbog erekcije neće rastegnuti te će time spriječiti da vaša erekcija bude tako vidljiva. Osim donjeg rublja u skrivanju spontane erekcije mogu vam pomoći i hlače. Kod hlača idite u suprotnom smjeru - obucite široke hlače. Ne samo jer prekrivaju, nego i zato jer dozvoljavaju dovoljno manevarskog prostora - ako želite prikriti erekciju, gurnite ruke u džepove i rastegnite ih da budu "vrećastiji". Uske gaće i široke hlače će gotovo sigurno prikriti ono što želite sakriti.

Odjeća vam može biti od istinske pomoći. Može vam pomoći i prevelika, komotna majica ili košulja koja prelazi preko stražnjice. I ne samo majice, i potkošulje se naviknite nositi tako da ih ne strpate iza pojasa. I školske torbe (što ih nosite preko ramena i imaju duže naramenice koje dozvoljavaju da torba visi) mogu djelovati u vašu korist (ne samo zbog knjiga, što ih u njoj prenosite). Tako, sada ste potpuno zamaskirani.

Još nekoliko kratkih savjeta za skrivanje erekcije
Preusmjeravanje misli vas prisili da se usredotočite na nešto drugo i ignorirate erekciju, koja će zbog toga prije splasnuti.

Dok sjedite, istegnite noge i napnite mišić na prednjem dijelu. Time će se krv preusmjeriti iz penisa u nogu i spontana će erekcija splasnuti. Sljedeći savjet je malo ekstreman, pokušajte štipanjem ili nekom drugom aktivnošću koja vas boli. Bol će zahtijevati određenu pozornost, pa će je penis dobivati manje.

Pokušati hodati na petama, što bi također trebalo biti učinkovito.

Također je preporučljivo da u takvoj situaciji ne pokušavate raditi brze, nenadane, impulzivne kretnje, jer možete ozljediti penis. Kako god da je erekcija na javnom mjestu neugodna, utješno je da je to prolazno stanje.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.