Početna » Kako odgoditi orgazam

Kako odgoditi orgazam

Kako odgoditi orgazam

Vjerovatno znate koliko može biti frustrirajuće kada vaš partner doživi orgazam, a vi ste se tek počeli zagrijavati. Ona osjeća grižnju savjesti, a vi ste nezadovoljni. Dobro, ponekad nam odgovara seks na brzinu, ali ne uvijek. Sve se može riješiti ako naučite metodu odgađanja orgazma.

Metoda odgađanja
Ova metoda produljuje seksualni odnos do granice koju oboje možete izdržati i nije namijenjena samo muškarcima. Poprilično je jednostavna i lako ćete je usvojite. Počnite s predigrom, ljubite se i dirajte po cijelom tijelu, a posebno po erogenim zonama.

Pratite znakove
Ovdje je jako bitno da prepoznate znakove koji govore kako je vaš partner korak do orgazma. To ćete prepoznati po brzom disanju i stezanju mišića. Ako vam se učini da bi ona mogla svršiti, odmah prekinite.

Korak do orgazama
Možda će vam se ovo na početku učiniti čudnim, ali probajte leći na krevet i odmoriti se na minutu, dvije. Kada ste se malo 'ohladili' krenite ponovno. Nakon što ste to ponovili više puta, možete započeti penetraciju. Ali zapamtite da morate usporiti prije nego osjetite da ste vi ili ona blizu orgazma.

Nastavite ovu igru izdržljivosti sve do točke kada više ne možete. Sada je vrijeme da se prepustite i doživite možda najbolji orgazam u životu.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.