Početna » Kako je pozvati van

Kako je pozvati van

Kako je pozvati van

Mnogi briljantni i genijalni muškarci imaju problema sa zabavljanjem. Obično ovakvi muškarci pokazuju interes za mnoge sfere života, imaju formirano mišljenje i odgovore na najraznovrsnija pitanja, ali nemaju uspjeha na ljubavnom planu. Donosimo savjete onim muškarcima koji poznaju, makar površno, djevojke koje im se sviđaju, ali ne znaju kako da im se približe.

Pozovite je na večeru sljedeći tjedan
Ako pozovete djevojku na večeru u tjednu koji tek slijedi, ne ostavljate joj dovoljno prostora da vas blago odbije i da vam kaže kako već ima nešto dogovoreno. Ukoliko ona odgovori da bi to bilo u redu, samo je trebate brzo pitati koji joj dan najviše odgovara. U slučaju da ona i dalje oklijeva, odustanite. Posvetite pažnju drugoj djevojci jer je jasno da ona nije zainteresirana. Onog trenutka kad je pozovete na večeru postaje jasno da se više ne radi o prijateljskom druženju.

Pozovite je na utakmicu
Ukoliko osjetite da je osoba koju zovete na večeru makar malo zainteresirana za sport, ovo je fantastičan način da okušate svoju sreću. Ne samo da bi trebalo biti jednostavno, nego ne iziskuje dodatne napore i osjećaj neugode za vrijeme izlaska. Ukoliko predloži da plati kartu, insistirajte da vi platite jer je vi pozivate na izlazak. Ako ona odbije tu ponudu i počne panično vaditi novac iz džepa, a očigledno je da ne glumi pristojnost, otpišite taj izlazak. Ona vam na taj način želi dati do znanja da ne želi izaći s vama na ljubavni sastanak. Stoga je najbolje odgledati utakmicu smireno jer stvari uvijek mogu biti gore.

Pozovite je u kino
Muškarcima je obično svejedno s kim gledaju film, ali djevojkama zasigurno nije. Ako joj predložite da odete u kino i ako joj kažete da ste upravo s njom željeli odgledati jedan film, automatski joj činite kompliment. Ovako ona saznaje da ste je se sjetili dok ste razmišljali o filmu i stoga se može osjećati poželjno i seksi. Upravo takvo raspoloženje će je ohrabriti da pristane izaći s vama.

Recite joj direktno da je izvodite ovaj vikend
Nemojte je ništa pitati, recite joj da je izvodite na izlazak. Nije tajna da žene vole malo upornije muškarce. Ako nađete pravu priliku i odredite ton u kojem ćete je pozvati, ona će znati cijeniti vašu inicijativu i samopouzdanje. Ukoliko dodate da je očekuje lud provod, na njoj je i dalje da odluči da li će izaći s vama. Ipak će znati da će, ako vas odbije, propustiti istinsku zabavu.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.