Select Page

Kako joj prići

Kako joj prići

Viđate je svakodnevno, ali evo kako to da prenesete na sljedeći nivo. Za nju vam se lijepe oči kada gledate sa strane , ali ne znate kako da odete dalje od uljudnog osmjeha? Viđate je često, tako da ne morate iskoristiti odmah sve iz svog arsenala zavođenja. Evo nekoliko strategija za prilaženje, a možda čak i zadržavanje djevojke koja vam je na prvi pogled zaokupila pažnju.

Djevojka iz kafića
Izdvojite se iz gomile. Re­ci­­te: “Poslužujete me istom ka­vom već mjese­ci­­ma. Iz­ne­nadite me ovog puta.”
Sada kada zna da cijenite njeno mišljenje, proširite ras­pon tema. U skromnom maniru, recite da vam je potreban pametan,  ženski savjet u vezi s odijevanjem. Ili pitajte konobara da li ona bira muziku i koju vrstu voli. Ovo podiže odnos na viši nivo poznavanja. Jednom kada razgovor poteče i ona bude znala više o vama, osjećat će se slobodnom da se sastane s vama nakon radnog dana.

Kolegica s posla
Krenite s onim što vam je zajedničko, ali napravite obrat. Pitajte je koliko dugo već radi tu i što joj se sviđa, a što ne, a onda ovo: “Što radiš kada nisi ovdje?” Vaš stav je u sljedećem: Povezujete se s njom profesionalno i intrigirani ste njom osobno.
Približite se njenoj ambiciji i učinite je koinicijatorom za slje­de­ću turu pića poslije posla, tako što ćete joj reći da je svrha da zasnujete savezništvo. Vas dvoje izne­nada postajete konspiratori u penjanju uz ljestvicu uspjeha. Sljedeće je humanitarna organiza­cija. Vezivanje, vezivanje i što više vezivanja.

Djevojka iz autobusa/tramvaja
Ona se vozi vašim autobusom (ili ide istom ulicom). Krenite ka njoj, po­vremeno sjednite do nje. A onda upotrebite svoje vještine kako biste započeli dijalog. Impro­vi­zirajte neku vijest, događaj iz novina ili prokomentirajte duhovito kako se često srećete…
Male ljubaznosti mogu se pretvoriti u male intimnosti. Ponudite joj svoje sjedalo ili da pročita rubriku o stilu iz novina. I kako se vaše prijateljstvo bude gradilo, postat će lakše da vaše jutarnje putovanje pretvorite u večernji sastanak uz piće.

Djevojka iz teretane
Morate otkloniti njene sumnje znojavi-tip-na-potezu. Jedan od najboljih načina: budite nespretni novi tip na treningu. Pomučite se malo. Ovo stavlja objekt vaše pažnje u superiornu poziciju, i možda će vam ponuditi neki savjet.
Ako ste se povezali na treninzima, pitajte je da li bi se pridružila vama i nekolicini prijatelja tijekom kratkog, jutarnjeg trčanja u subotu. Prodajte to kao dobru vježbu i savršen način da se provjere neo­do­ljivi kolači u slastičarni koja vam je na putu.

O autoru

Promo

Newsletter