Početna » Izjave koje bi trebali izbjegavati

Izjave koje bi trebali izbjegavati

Zašto se naljutila?

Neke misli jednostavno nikada ne bi trebale biti izrečene. Iako muškarci nekim svojim izjavama ne pridaju nimalo pozornosti, žene ih mogu krivo protumačiti i burno reagirati. Počitajte što nikada ne biste smjeli reći ljepšem spolu.

Vi kažete: Izgledaš umorno
Ona čuje: Ne izgledaš privlačno
Ova izjava ženi automaski implicira da danas nije u svom punom sjaju i ne izgleda dobro. Bez obzira na tip žene, svaka voli izgledati privlačno i ova će je izjava najvjerojatnije uvrijediti. Umjesto toga mogli ju upitati ''Je li sve u redu?''.

Vi kažete: Stvarno si dosta si smršavila!
Ona čuje: Prije si bila debela
Ženi koja je izgubila dosta kilograma ovo bi moglo zvučati kao da je prije niste smatrali lijepom. Umjesto toga recite joj ''Izgledaš fantastično!''.

Vi kažete: Izgledaš tako dobro za svoje godine
Ona čuje: Izgledaš dobro unatoč svojim godinama
Općenito izbjegavajte temu ženinin godina (ovo je mnogima bolna tema i vrlo lako mogli biste se naći na vrlo skliskom terenu)

Vi kažete: Što si učinila s kosom?
Ona čuje: Ova nova frizura ti je grozna
Umjesto toga recite joj ''Sviđa mi se tvoja nova frizura''. Također nikako nemojte reći ''Izgledaš drugačije'' jer time implicirate da ne obraćate dovoljno pozornosti na nju kako biste primijetili da je bila kod frizera.

Vi kažete: Nemam sad vremena za razgovor
Ona čuje: Imam pametnijeg posla nego slušati tvoje tračarije
Recite joj ''Upravo nešto završavam. Mogu li te nazvati kasnije? Ovako ćete joj pokazati kako vas zanima što ona ima za reći i da biste je rado poslušali kada nađete slobodnog vremena.

Vi kažete: Izgledaju mi posve isto
Ona čuje: Ne zanima me
Ako vas žena pita za mišljenje, kao što je koju bi haljinu mogla obući, recite joj nešto - bilo šta. Čak i ako mislite da su haljine identične izmislite nešto. Naprimjer, mogli biste reći ''sviđa mi se ova bez naramenica'' ili ''Bolje bi ti stajala ova crna''.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.