Početna » Ženski libido

Ženski libido

Libido

Seksualni pogon žena ovisi o mnogo faktora, ali najviše o razini hormona u tijelu. Kroz mjesec razina hormona u tijelu se mijenja, što utječe na libido i način na koji žene poimaju sebe i svoje partnere.

Latinsku riječ libido možemo doslovno prevesti kao požudu, želju, htjenje, priželjkivanje ili zadovoljstvo.

1- 7
Od prvog do sedmog dana mjesečnice traje razdoblje u kojemu je libido žene na najnižoj razini (što je i za očekivati).

8 - 14
Od 8 do 14 dana traje period u kojem se žene osjećaju najviše seksualno uzbuđene. Ovo je period u kojem su žene i najpolodnije (zato treba paziti prilikom seksualnih odnosa). Neka istraživanja, također su pokazala kako žene u tom periodu privlače najviše pozornosti od muškog spola (naime, oni su na podsvjesnoj razini privučeni ženskom ovulacijom).

15 -21
U ovom će periodu razina estrogena početi lagano padati. Ovulacija se inače događa oko 14 dana što znači da će seksualni pogon kod žene biti u punoj snazi još samo par dana.

21 - 28
Prije samog dolaska mjesečnice žene će se početi osjećati napuhnute, razdražljive i nimalo seksi. No, ne brinite, cijeli će se ciklus opet ponoviti iz mjeseca u mjesec.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.