Početna » Renata Sopek

Renata Sopek

Renata Sopek

Atraktivna voditeljica popularnost je stekla proglašenjem za najseksipilniju Hrvaticu. Ipak, svojim je radom na Televiziji, Renata Sopek dokazala kako je mnogo više od ljepotice. Potvrdu statusa dobila je prezentiranjem vremenske prognoze, a potom i kao domaćica magazinske emisije "Zvijezde Ekstra". Iskazala se i suvoditeljskom ulogom u reality showu "Big Brother". Renata Sopek je rođena 6. svibnja 1979. u Zagrebu, a osim angažmana na RTL Televiziji, studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku, te vlasnica fitness centra.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.