Početna » Zlato iz kanalizacije

Zlato iz kanalizacije

Zlato

Japan, zemlja bez znatnih mineralnih izvora, otkriva pravo bogatstvo u - kanalizaciji. Pogon za preradu otpada iz kanalizacije izvlači više zlata nego što se dobije iz nekih od najboljih svjetskih rudnika. Jedan dužnosnik prefekture Nagana, sjeverozapadno od Tokija, rekao je da postotak zlata u pogonu Suwi visok vjerojatno zato što je u blizini više tvornica za preciznu opremu koje se zlatom služe u proizvodnji.

Suwa je nedavno objavila da je izvlači 1.890 grama zlata na tonu spaljenog kanalizacijskog otpada. To je znatno više nego što uspijeva rudnik zlata Hishikari u kojem se iz tone zlatne rudače izvlači tek 20-40 grama. Prefektura očekuje zaradu od petnaestak milijuna jena, što je gotovo milijun kuna.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.