Početna » ZAGONETKA: Koji od tri prekidača pali svjetlo?

ZAGONETKA: Koji od tri prekidača pali svjetlo?

Zagonetka

Ako vam je omiljena razonoda rješavanje zagonetki, ovo je prava stvar za vas. Pokušajte ne koristiti Google za traženje rješenja jer na taj način ne trenirate mozak u istoj mjeri kao i rješavanjem ove zagonetke. Zapamtite, veliki broj zagonetki ima vrlo logično rješenje.

U prizemlju se nalaze tri prekidača. Na katu se nalazi jedno svijetlo koje ne vidite iz prizemlja. Možete paliti i gasiti prekidače koliko vas volja, no samo jednom se možete popesti na kat i provjeriti gori li svjetlo. Nakon toga se ne smijete više vraćati u prizemlje kod prekidača.

Koji prekidač pali svjetlo na katu?
Rješenje: Dok žarulja svijetli, ona se zagrijava. Upalite prvi i drugi prekidač, a trećeg ostavite ugašenog. Nakon par minuta, ugasite drugi prekidač i popnete se na kat. Ako svijetlo gori – prvi prekidač regulira svijetlo. Ako je ugašeno, može biti drugi i treći. No ako je žarulja topla, onda mora biti drugi, a ako je hladna, mora biti treći.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.