Početna » Ohladite pivo za tri minute

Ohladite pivo za tri minute

Hladno pivo

Mi muškarci ne možemo i neznamo uživati u nogometu u potpunosti bez piva u ruci. Ali, što kad ste s prijateljima kod kuće i utakmica samo što nije počela, ekipa se skupila, TV je uključen, a piće nije hladno? To je već problem, jer nitko ne voli piti toplo pivo, a naročito ne kad se gleda nogomet. Ali, i za taj problem imamo rješenje. Naime, postoji način kako da ohladite pivo u vrlo kratkom roku. Zaboravite na hladnjak, potrebna vam je samo velika posuda u koju ubacite led i ulijete vode do pola, plus malo soli, a ovo su četiri magična koraka koja objašnjavaju kako ohladiti toplo pivo u roku od samo tri minute:

Posudu do pola napunite vodom i ledom

Ubacite čašu krupne soli i dobro promiješajte (ako nemate krupnu sol, stavite bilo koju)

Nakon toga, limenke ili boce s pivom stavite u napunjenu posudu i lagano mješajte po posudi

Pričekajte tri minute, isperite sol s limenki i uživajte u pivu s prijateljima. Živjeli!

 

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.