Početna » Najpijanije države svijeta

Najpijanije države svijeta

Najpijanije države svijeta

Kada bi vam dali deset pokušaja da pokušate pogoditi koja je država "najpijanija" na svijetu, možemo se kladiti da sigurno nikada ne biste rekli da je to Uganda. Naime po podacima Svjetske zdravstvene organizacije, Uganda je na prvo mjestu po količini konzumiranog alkohola po glavi stanovnika.

Prosječno svaki stanovnik navadene države tokom godine konzumira gotovo 20 litara čistog alkohola. Drugo mjesto zauzeli su stanovnici Luksemburga sa 17,5 litara alkohola po glavi stanovnika, dok su ljubitelji piva, Česi, na trećem mjestu. Po istim podacima, hrvati su se smjestili na 11. mjestu sa 12,66 litara alkohola po stanovniku godišnje. Cijelu listu možete pogledati ovdje.

Alkohol

 

 Mjesto  Država  l/g
 1  Uganda  19,47
 2  Luksemburg  17,54
 3  Češka  16,21
 4  Irska  14,45
 5  Moldavija  13,88
 6  Mađarska  13,60
 7  Francuska  13,54
 8  Reunion  13,39
 9  Bermuda  12,92
 10  Njemačka  12,89
 11  Hrvatska  12,66

 

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.