Početna » Najluđe teorije zavjere

Najluđe teorije zavjere

Najluđe teorije zavjere

Teorije zavjere vrsta su folklora, slične urbanim legendama, putem kojih se pokušava objasniti krajnji razlog nekog događaja. Najčešće nastaju potaknute velikim političkim, socijalnim i povijesnim događajima, koji se smatraju planom tajnih moćnih udruženja (odnosno elita) koji djeluju iz sjene. Iako ih u povijesti ima mnogo, donosimo vam pet onih najluđih u koje je stvarno teško za povjerovati.

Izraelci su stvorili posebne gume za žvakanje koje potiču promiskuitetno ponašanje kod palestinskih djevojaka
Gume za žvakanje sastoje se od posebnog seksualnog hormona koji potiče promiskuitetno ponašanje, a u isto vrijeme spriječava trudnoću. Prema pisanju The Washington Posta plan je bio uništenje islamskih moralnih vrijednosti i samosuzdržavanja od seksualnih odnosa.

Svijetom ustvari dominiraju izvanzemaljski dvometarski humanoidni reptili
Prema novinaru BBC-a Davidu Ickeu, reptilski humanoidi su moćna tajna sila čija je misija manipulacija i kontrola ljudske rase. Icke nadalje tvrdi kako su svjetski vođe, od Williama Jeffersona Clintona, Hillary Rodham Clinton, Baracka Obame pa do Georgea W. Busha, zapravo članovi britanske kraljevske obitelji, koja je zapravo u rodu s dvometarskim izvanzemaljskim reptilima iz planetarnog sustava Alpha Draconis.

Font Wingdings sadržava tajnu poruku kojom se odobrava ubijanje Židova
Font Wingdings koji se može naći u svim verzijama Microsoftovih Windowsa pun je kontroverza. Od njegovog pojavljivanja 1992. godine nakon puštanja Windowsa 3.1 na tržište, otkrilo se kako se slova "NYC" u Wingdingsu prikazuju lubanjom, Davidovom zvijezdom i podignutim palcem što sugerira "odobravanje ubijanja Židova, posebice onih iz New Yorka".

wingdings

Microsoft je zanijekao takvu tvrdnju, a "NYC" je kasnije zamijenjeno sa sekvencom oko, srce i neboderi što se može tumačiti kao "I Love New York" (Ja volim New York). Kasnije se također pojavila teorija u kojoj slova i brojevi "Q33NY" napisanih u Wingdingsu pokazuju zabijanje aviona u World Trade Centar.

Johna Lenonna nije bio Mark Chapman nego Stephen King
U knjizi Lennon Murder Expose Stevea Lightfoota izložena je teorija s "jakim" dokazima u kojoj pisac tvrdi kako je bivšeg Beatleasa zapravo ubio poznati pisac Stephen King dok je Mark David Chapman bio samo "žrtveno janje". Pisac nadalje tvrdi kako su u atentat Johna Lenonna također bili umiješani Richard Nixon i Ronald Reagan.

Čovjek nikad nije sletio na Mjesec
Svi smo mi u školi učili kako je Neal Armstrog prvi put sletio na Mjesec 1969. godine. No, postoje mnoge teorije zavjere prema kojima je sletanje na Mjesec bilo samo dio Američke propagande kojom se trebalo parirati Rusima u utrci u Svemir! Neki od glavih dokaza za sumnje su: navodna prevelika gravitacija (snimka ubrzana dva puta djeluje kao da je snimljena na Zemlji), jednaki pejzaži na mjestima koja su navodno kilometrima udaljena, višestruki smjerovi sjena, nečujni motor pri slijetanju mjesečevog modula, zastava SAD-a koja se vijori na vjetru iako na Mjesecu nema vjetra, izostanak zvijezda na snimkama i slikama itd.

Cijeli "let" na Mjesec je, prema teoriji zavjere, bio insceniran u "Području 51" u saveznoj državi Nevadi koje je jedno od najčuvanijih dijelova SAD-a. U prilog teoriji o "Području 51" idu satelitske snimke tog područja koje su identične NASA-inim slikama sa Mjeseca. Teorija o zavjeri govori da je u cijeli taj navodni zavjerenički pothvat bila upletena i CIA koja je osigurala da nitko umiješan nikad ne progovori.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.