Početna » Everclear - najjače alkoholno piće

Everclear - najjače alkoholno piće

Everclear

Everclear, proizvod tvrtke Luxco, smatra se najjačim alkoholnim pićem na svijetu. Ovaj proizvod od žitarica se može nabaviti u dvije varijante: ona jača sadrži 95% alkohola, dok druga varijanta sadrži slabijih 75,5% alkohola. Razlog tomu je što je jača varijanta ilegalna u nekim državama Sjeverne Amerike.

Ako napravimo usporedbu sa npr. vodkom koja u prosjeku sadrži 40% alkohola, te ako znamo kako nas obara s nogu uz samo nekoliko shot-ova, možemo samo zamisliti što bi nam učinio Everclear. Uz to napomenimo da boca Evercleara, (naravno jače varijante) stoji svega 14 dolara u SAD-u.

Ako želite izbjeći mamurluk ili ste možda na nekakvoj dijeti, Everclear je baš ono što trebate, jer ne sadrži mnogo šećera i nečistoća kao ostala alkoholna pića :)

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.