Početna » Najbolji svjetski brandovi

Najbolji svjetski brandovi

Najbolji svjetski brandovi

Među 10 najboljih svjetskih brendova nalazi se čak sedam tehnoloških. Vodeće mjesto zadržala je Coca-Cola, čija je vrijednost porasla 2 posto (na 70,45 milijardi dolara). Google, čija je vrijednost je porasla za 36 posto, ujedno je postigao najveći skok među prvih deset. IBM je i dalje na broju dva s rastom od sedam posto, kao i Microsoft, koji je zadržao treće mjesto. Najveći pad pretrpjela je finska Nokia, koja je izgubila na vrijednosti 15 posto i spustila se s petog na osmo mjesto. S liste Top 10 ispala je Toyota, iza koje je teška godina, u kojoj je njezin brend pojeftinio 16 posto.

Brandovi 2010

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.