Početna » ZAGONETKA: Koji se broj nalazi ispod automobila?

ZAGONETKA: Koji se broj nalazi ispod automobila?

Koji se broj nalazi ispod automobila?

Pogledajte ilustraciju i odgovorite na jednostavno pitanje: Koji se broj nalazi ispod automobila?

Zagonetka koju većina djece riješi za manje od 20 sekundi pri upisu u prvi razred odraslima zadaje muke. Koliko je vama trebalo?

Točan odgovor je 87, sve što trebate jest okrenuti ilustraciju
Djeca lakše rješavaju ovu zagonetku jer kreativnije razmišljaju, za razliku od starijih. Nažalost, u školi se to najčešće ignorira i zanemaruje, pa s vremenom ta sposobnost nestaje jer se previše uči napamet, a nema ni približno dovoljno prostora za kreativno razmišljanje dr. David Whitebread, profesor na Odsjeku za psihologiju na Sveučilištu Cambridge

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.