Početna » Muškarci kao filmske muze

Muškarci kao filmske muze

18. Filmska revija mladeži i 6. Four River Film Festival

Svake se godine iznenadimo našim filmskim srednjoškolcima. Iz godine u godinu oni nas uveseljavaju sve većim odazivom i sve većim brojem filmova. Ove godine nakon borbe s 99 hrvatskih prijavljenih filmova i 208 stranih odlučili smo se za njih 78, a osim tolike količine kreativnosti ovi filmski kreativci oduševljavaju nas svojim filmskim motivima i temama. 18. Filmska revija mladeži i 6.Four River Film Festival u Karlovcu tako će i ove godine uživati u dokumentarnim, animiranim, igranim i inim filmovima o ljubavi, odrastanju, sportu, ženama, muškarcima. Da, muškarcima!

Možda su neki od ovogodišnjih filmova našli inspiraciju u prošlogodišnjem pobjedniku Bruni Mustiću koji je svojim filmom proučio muški svijet. On je filmom „Red Handed“ koji progovara o homoseksualnosti osvojio karlovačku publiku i žiri te dobio nagradu na najbolji hrvatski igrani film 17. Filmske revije mladeži. Na ovoj Reviji i Festivalu za pobjedu će se boriti nekolicina „muških“ filmova. Iako možda nije tipični muški film jer je animirani, film „Crvena kravata“ koja nam dolazi iz Turske govorit će o misterioznom muškarcu koji nosi crvenu kravatu. Film „Igrač“ sigurno će nasmijati publiku i veliki žiri temom borbe momaka u osvajanju žena. Igrani film mladog redatelja Kristofa de Wina iz Belgije tako obrađuje nikada dosadnu temu muškaraca i njihovog flertovanja. 18-godišnji redatelj Joseph Lowe zajedno sa svojim školskim kolegama u animiranom filmu „Dancer“ pokazat će svijet plesača break dance-a, a naziv sljedećeg filma jasno govori da se radi o muškarcu, super muškarcu. „Super Mario“, dokumentarni je film tinejdžera iz Zaboka- Filipa Topoloveca i Kristijana Lončarića, a prati Maria, Filipovog školskog kolegu koji ruši sve stereotipe o osobama s invaliditetom.

Film po film, tema po tema- nekome pobjeda na ovogodišnjoj Reviji i Festivalu. Možda baš prava muška tema osvoji muškarce, ali i žene u malom i velikom žiriju i stane pred publiku kao pobjednik. Mnogo dobrih filmova i u službenoj konkurenciji, a i u popratnom programu ove godine vas čeka u Karlovcu. Stoga vas od 11. do 14. rujna očekujemo u gradu na četiri rijeke.

Više informacija na FourRiver FilmFest facebook stranici.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.