Početna » Festival Okusa – gurmanski događaj godine

Festival Okusa – gurmanski događaj godine

Festival Okusa 2013

U rujnu će regiju zatresti prava gurmanska groznica! Priprema se međunarodni Festival Okusa, prvi takve vrste s potpuno novim pristupom - umjesto na jednoj lokaciji, održavati će se u više od 300 restorana i hotela na području Hrvatske i Slovenije. U Hrvatskoj Festival Okusa traje od 10.09. do 24.09., a  izvrsna je prilika za gurmane i ljubitelje nečeg novog i posebnog.

Teritorij od jadranskog juga do slovenskih alpa, skriva veliku ljubav prema okusima najrazličitijih oblika i sorti, skriva velike kuhare, vinare, maslinare i recepte starih generacija u novom ruhu, koje svijet sve više upoznaje i prepoznaje. Isto tako, skriva goste koji, kao i naši stari, jednostavno znaju uživati u kvalitetnoj hrani i trenutku u kojem kapljica dodirne nepce. Kojima su jutarnja kava, popodnevni odmor, ručak ili večera jednostavno logičan slijed i neizostavan dio svakodnevnice. Svima njima je posvećen ovaj prvi Festival Okusa®.

festival okusa

To je prvo gastro-eno događanje takvih razmjera, kojim želimo vratiti fokus na korisnike bez kojih ugostiteljstvo ne postoji. Festival će se, bez tipične centralne lokacije, odvijati u više od 300 tipski i cjenovno različitih objekata širom Hrvatske (10.09.-24.09.2013) i Slovenije (24.09.-08.10.2013). Ugostitelji će svoje kulinarsko i barmensko umijeće pokazati i kroz više od 600 festivalskih menija, na koje gosti pokazom Festivalske ulaznice, ostvaruju popust i do 50%.

Poseban i nezaboravan festivalski doživljaj pružiti će ekstravagantne večere u kojima sudjeluju najbolji restorani iz cijele Hrvatske. U suradnji s veleposlanstvima tu su nacionalne večeri partnerskih država koje će se tako predstaviti kulinarskim i turističkim značajkama te će na nekim događanjima biti prisutni i veleposlanici. Tu su i večeri restorana, koji će se predstaviti s najboljim što mogu ponuditi, gostima dati priliku upoznati glavnog kuhara, po želji obići kuhinju ili kušati vrhunske delicije.

Projekt je preporučilo i Ministarstvo turizma te smo u dogovorima s različitim udrugama iz ugostiteljstva i srodnih grana, kako bismo program Festivala učinili još bogatijim, na samim lokacijama, ali i izvan njih.

Festival Okusa možete pratiti na Facebook i Twitteru gdje donose dnevne ukusne novost

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.