Početna » Explora - zanimljive, poučne pa i kontroverzne teme iz gotovo svih područja života

Explora - zanimljive, poučne pa i kontroverzne teme iz gotovo svih područja života

Explora

Svakoga utorka na radiju Pula počinje Explora. Explora je nepunih sat vremena rezerviranih za odgovore na različite zanimljive teme. Odgovore na pitanja slušatelja i zanimljive, poučne pa i kontroverzne teme iz gotovo svih područja života slušateljima izabire Korado Korlević, edukator i astronom iz Višnjana. Korlević je uvijek rado slušana osoba čija su predavanja iznimno posjećena radi elokventnog nastupa sadržajem i formom prilagođenoga običnom čovjeku, a tu jasnu edukativnu notu prenosi i u Emisiji Explora.

Znanost u njima | Korado Korlević | TEDxPula

Ne morate čekati utorak, arhivu možete pronaći ovdje: Explora

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.