Početna » Unisex sustav za trajno odstranjivanje dlačica

Unisex sustav za trajno odstranjivanje dlačica

Remington IPL
Remington

Pridružite se revoluciji odstranjivanja dlačica s Remingtonovim i-LIGHT ESSENTIAL uređajem. S ovim genijalnim uređajem, možete postići trajno glatku kožu bez dlačica, bezbolno i bez muke, u udobnosti Vašeg doma.

i-LIGHT ESSENTIAL koristi najsuvremeniju i najinovativniju tehnologiju za postizanje izvanrednih i trajnih rezultata nakon samo tri tretmana*. Ovaj vrhunski uređaj sadrži jedinstvenu, klinički dokazanu tehnologiju intenzivne pulsne svjetlosti PROPULSE™, koja cilja dlačicu direktno u korijenu te Vam pruža super glatku kožu slobodnu od dlačica.

I muškarci i žene mogu koristiti Remington i-LIGHT ESSENTIAL na područjima ispod vrata - uključujući noge, ruke, pazuha, bikini liniju, leđa, prsa i ramena. Ergonomskog, elegantnog dizajna u bijelo-srebrnoj kombinaciji i s ugodnom drškom, ovaj uređaj je nježan je prema koži i super jednostavan za korištenje.

Prije kupnje uređaja uz pomoć senzora za određivanje tipa kože preporučamo da se provjeri je li koža pogodna za IPL tretman što vam jamči postizanje željenih rezultata. Moguć je izbor između pet postavki koje omogućuju odabir jačine rada koja će biti ugodna za tretiranje vašeg tijela.

Napredna PROPULSE™ tehnologija

Napredna PROPULSE™ tehnologija

Napredna PROPULSE™ tehnologija radi zagrijavajući folikul kose, fokusirajući svjetlosnu energiju u korijen kako bi prekinula ciklus rasta. Melanin u folikulu dlake ispod površine kože apsorbira energiju svjetlosti što sprečava aktivnost folikula a time suspreže rast dlačica.

50% veći prozorčić za bljeskanje

50% veći prozorčić za bljeskanje

Ugrađena stopa bljeskanja od 3 sekunde i 50% veći prozorčić za bljeskanje (u usporedbi s prethodnim modelom) s UV filtrom za zaštitu Vaše kože omogućuju lako tretiranje željenih područja pa brzo možete uživati u prekrasno glatkoj koži.

i-LIGHT IPL koristi jednaku IPL tehnologiju koju dermatolozi i medicinski djelatnici poput mene koriste u u klinikama i salonima. Jednostavno se koristi, nježan je prema koži i klinički dokazano na siguran način uklanja dlačice i pruža dugotrajne rezultate.

Dr Barbara Kubicka - specijalist estetske medicine

Sve karakteristike

 • 100.000 bljeskova
 • BRZ: Trajni rezultati nakon samo tri tretmana*
 • SIGURAN: Klinički dokazano, Odobreno od FDA agencije
 • UČINKOVIT: ProPulse™ tehnologija
 • KORIŠTENJE: Tijelo
 • Prikladan za: Uniseks
 • Rezultati: Trajni
 • 50% veći prozorčić 3cm² (stopa bljeskanja svake 3 sekunde)
 • 5 stupnjeva energije
 • Ugrađeni senzor kože
 • Multi Flash način rada s više bljeskova & Single Flash način rada s jednim bljeskom
 • Univerzalni napon
 • Preporučuju dermatolozi

Remington


Pogledajte gdje možete kupiti Remington proizvode.

* Pojedinačni rezultati variraju. U kliničkom ispitivanju na tijelu, su tretirana područja pokazala do 94,3%, a prosječno 66% manje dlaka u dvanaest mjeseci nakon samo tri tretmana. Slične rezultate su primijetili kod profesionalnih uređaja za uklanjanje dlaka.

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.