Select Page

Bridge Holidays

Bridge Holidays

Postanite dio velike bridž obitelji.
Omar Sharif, Bill Gates i vi za istim stolom …

Jedan stol, četvero ljudi i špil od 52 karte i avantura može početi. Bridž je igra, zabava ali i sport. Možete se njime baviti rekreativno i natjecateljski, igrati ga kod kuće s prijateljima ili odlaziti na turnire u vašem gradu i po cijelom svijetu. Netko, negdje uvijek igra bridž.

Bridž je igra za sve dobne skupine i sport u kojem muškarci i žene igraju u ravnopravnoj konkurenciji. Polako ali sigurno ulazi i u obrazovne ustanove kao izborni predmet u nekim srednjim školama i kolegij na fakultetima.

Bridž klub «Dr. Jurica Tomljenović» iz Zagreba, već godinama organizira dva velika turnira u Puli. U svibnju je petodnevni turnir u hotelu «Brioni» i u rujnu desetodnevni turnir u hotelu «Histria». Ove godine, uz pomoć turističke agencije «Arenaturist», počinju u Puli i zimski tečajevi u hotelu Histria. Organiziran je početni tečaj za sve zainteresirane i napredni seminari za one koji nešto već znaju a htjeli bi unaprijediti svoju igru.

Tečajevi traju 7 dana od 21. do 28. veljače 2009. godine, a vodit će ih najbolji hrvatski instruktori, članovi muške i ženske reprezentacije uz grupna predavanja, individualne konzultacije i svakodnevne turnire na kojima će polaznici primjenjivati stečeno znanje.

Po završetku tečaja svi dobivaju diplome za završeni tečaj i godinu dana besplatnog članstva u Bridž klubu «Dr. Jurica Tomljenović» iz Zagreba. Program obuhvaća predavanja od 16.00 do 19.00 sati, pauzu za večeru i igranje turnira navečer. Vrijeme do predavanja provedite uz druženje za kavom, konzultacije s predavačima, koristite hotelsku ponudu bazena, saune, fitnesa … bavite se sportom, šetajte uz more, ili naprosto uživajte ne radeći ništa.

Cijena 7-dnevnog aranžmana uključuje 7 polupansiona i tečaj, a iznosi 350 eura po osobi. Naravno moguće je sudjelovati na tečaju i bez korištenja hotelske usluge, tada plaćate samo tečaj 70 eura ili obratno ako povedete nekog sa sobom kome se ide na odmor a neda mu se učiti bridž (što je naprosto nevjerojatno!) tada je cijena 280 eura.

Promo

Jesi li majmun?

Jesi li majmun ili neka druga životinja? Provjerite koji je vaš životinjski znak u kineskom...

Newsletter

Pin It on Pinterest