Početna » Pagani Huayra

Pagani Huayra

Pagani Huayra
Pagani je predstavio Huayru, nasljednika čuvene Zonde. Pagani je novom automobilu dao ime po legendi o Bogu vjetra koji živi u Andama, a zove se Aymara Huayra Tata. Konstrukcija automobila izrađena je od kombinacije ugljika i magnezija. Zahvaljujući radikalno laganoj konstrukciji, Pagani Huayra teži svega 1350 kilograma, pri čemu se 56% mase oslanja na zadnju osovinu. Ispod poklopca motora nalazi se AMG-ov V12 agregat zapremine 6.0 l s preko 700 konja koji mu omogućuje da do stotke ubrza za 3,2 sekunde uz maksimalnu brzinu od 380 km/h.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.