Početna » O nama

O nama

eMuškarac je online destinacija za muškarce, stvorena kao mjesto gdje bi se nalazile zanimljive informacije značajne isključivo muškoj publici (naravno, i ljepši spol je dobrodošao). Portal nudi savjete koji su korisni, praktični i zabavni, a vezani su uz fitness, sex, izlaske, modu...

Želite izgraditi tijelo na kojemu će vam svi muškarci zavidjeti, a žene padati u nesvijest? Posjetite rubriku fitness i pronađite pregršt zanimljivih i korisnih informacija.

Ako imate ljubavnih problema, željni ste više akcije u seksualnom životu ili vam jednostavno nedostaje seksualnog iskustva posjetite rubriku sexologija . Želite biti zgodni, a istovremeno u trendu, za vas je rubrika moda&lifestyle . Tu su još i ostale rubrike poput tehnologije i sporta sa zanimljivim i zabavnim novostima.

Pratite nas i na društvenim mrežama, Facebooku, Twitteru, Pinterestu i YouTubeu gdje objavljujemo dodatni korisni i zanimljivi sadržaj. Preuzmite i našu Android aplikaciju koja sadrži korisne alate.

Nagrade i priznanja

Vidi Top 100

Stranica eMuškarac izabrana je među 10 najboljih i to u dvije kategorije: "Sport, zdravlje, prehrana" i "Zabava, moda, glazba"

Jednostavno je pogoditi zašto smo odabrali ovu stranicu - muški sadržaj! Od tehnologije do seksa - stranica je idealna za razonodu. Pregršt zanimljivih tema pisanih iz "muškog ugla", kreativan pristup. riječ žirija

Webfestival

U sklopu natjecanja eMuškarac mobilna web stranica osvojila je drugo mjesto u kategoriji "Pojedinac".

Fitness, moda, lifestyle, tehnologija, sport, razonoda... Ukratko to je ezine za modernog muškarca. Stranica je jednostavna za korištenje, skladna i ugodna oku. Po svim kriterijima ocjenjivanja dobila je visoke ocjene, a nagrada za prvo mjesto joj je promakla "za dlaku". riječ žirija

PrilogVeličina
Image icon eMuškarac logo .PNG15.05 KB
PDF icon eMuškarac logo .PDF51.65 KB
Datoteka eMuškarac logo .EPS634.72 KB

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.