Početna » Nives Celzijus

Nives Celzijus

Nives Celzijus

Nives Celzijus je umjetničko ime Nives Željković. Rođena je 18. prosinca, 1981.g. u Zagrebu. Često se pojavljuje u medijima, no teško je izdvojiti koja je njena glavna profesija. Okušala se u raznim područjima pa se tako spominjala u kontekstu pjevačice, modela i spisateljice. Osim toga, razne afere i buran život doveli su do toga da ju se često naziva i starletom.

Karijera pjevačice

Prvo pojavljivanje u glazbenim vodama Nives Celzijus je imala 1998.g. kada se pojavila u spotu pjesme Ne zovi mala policajce Mladena Burnaća. Nakon toga odlučila se okušati u samostalnoj pjevačkoj karijeri i u tome joj je uvelike pomogao Zrinko Tutić. Tako je uz njegovu pomoć već iduće godine na tržište izbacila svoj prvi studijski album naziva Cura moderna. Na njemu se nalazilo 10 pjesama, ali jedina pjesma koje je postigla neki veći uspjeh kod slušatelja je bila Gazim pregazim. Razočarana time što njezin prvi album nije pronašao put do publike, povukla se iz glazbenih voda na duže vrijeme. Vraća se ponovo tek 10 godina kasnije, 2009.g. sa singlom Bijesna. 2010. izdaje novi singl Loša sam, a 2012.g. singl Gol. Niti jedna od tih pjesma nije postigla značajan uspjeh. No, 2014. izdaje singl Karanfili koji je snimila zajedno s tamburaškim sastavom Petica i koji je konačno postigao neke zapaženije rezultate. To joj je dalo vjetar u leđa pa je svoj fokus ponovo prebacila na pjevačku karijeru i krenula s izdavanjem novih singlova. Tako je te iste godine izdala još 3 nova singla, 2015. g. predstavila se s još 4 nove pjesme, a 2016.g. su dosad izašle njene dvije pjesme. Zbog tako velikog broja pjesama vjerojatno možemo u skoroj budućnosti i očekivati njen drugi studijski album.

Karijera modela

Tijekom godina Nives je zbog svog atraktivnog izgleda radila i kao model. Često ju se moglo vidjeti na raznim modnim pistama kako nosi revije ili na raznim prigodama gdje je radila kao hostesa. Često je naglašavala da je vrlo zadovoljna svojim izgledom što potvrđuje čestim objavljivanjem svojih slika po društvenim mrežama.

Karijera spisateljice

Kada je Nives objavila da je krenula s pisanjem knjige, iznenadila je mnoge jer nisu očekivali da će njena karijera krenuti u tom smjeru. Isto tako, najavila je da će sadržaj knjige biti vrlo atraktivan i da će se u njemu naći razni škakljivi detalji o mnogim poznatim osobama iz javnog života. Samim time, knjiga je i prije izdavanja podigla puno prašine. Izašla je 2008.g. pod znakovitim nazivom Gola istina. Kao što je bilo očekivano, prodana je u velikom broju primjeraka i bila je nominirana za prestižnu nagradu Kiklop. Osvojila ju je, ali su joj je odbili uručiti zbog njezinih afera u prošlosti. Nives je zadovoljštinu odlučila potražiti sudskim putem što joj je i uspjelo i 2013.g. je sud presudio u njenu korist kada je konačno i dobila zasluženu nagradu. Zadovoljna uspjehom svoje prve knjige, Nives se odlučila i na pisanje nastavka pa je tako 2014.g. izašla i nova knjiga, Gola istina 2.

Osim po ovim ulogama, javnost je Nives upoznala i po raznim drugim događajima iz njezina privatnog života. Često je u prvom planu bio njen buran brak s nogometašem Dinom Drpićem s kojim se na kraju rastala nakon 9 godina braka. Popularnost joj porasla i objavljivanjem golih fotografija u Playboyu 2004.g. S obzirom na ovako buran život, tko zna što sljedeće možemo očekivati od Nives i koja će biti nova zanimljiva vijest o kojoj će se pisati.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.