Početna » Tsunami Power Suits

Tsunami Power Suits

Tsunami Power Suit

Predstavljavamo vam prvi hrvatski luksuzni lifestyle brand personaliziranih muških poslovnih odijela sa inovativnim hi-tech dizajnerskim elementima poput karbona, te elastične ilustrirane unutrašnjosti – Tsunami Power Suits.

Ideja je bila da se stvori odijelo u čijem će dizajniranju unutrašnjosti sudjelovati sam kupac birajući ilustracije, fotografije ili osobne logotipove po želji. Na taj način omogućeno vam je da unutar odijela nosite svoje ideje dok izvana ostavljate dojam suvremenog modernog poslovnog muškarca.

Tsunami Power Suit Tsunami Power Suit Tsunami Power Suit

Lycra unutar odijela je personalizirani odraz vaših strasti, emocija, a njena elastičnost omogućava nesmetano kretanje te zadržava temperaturu tijela. Odijela su ugodna i elastična te ne sputavaju pokrete kao ona koja vjerovatno imate u ormaru.

Inovativnost je karbonska dugmad na odijelima, ručno proizvedena u Hrvatskoj te ističe promišljanje o naprednim tehnologijama. Detaljno je promišljen svaki detalj u proizvodnji kao i samo promoviranje brenda kroz akcijske sportove i poznate sportaše.

Tsunami Power Suit Tsunami Power Suit Tsunami Power Suit Tsunami Power Suit

Odijela se mogu naručiti i pogledati na stranici surf.hr, u Pulskom showroomu te uskoro i u Zagrebu.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.