Početna » Tetovaže

Tetovaže

Tetovaže

Dolaze u različitim oblicima, veličinama i bojama. Velik broj muškaraca, od poslovnih ljudi i građevinara, do profesionalnih sportaša i rock zvijezda, jednostavno obožava tetovaže. I ne, one nisu samo još jedan trend, muškarci su ih počeli obožavati 12.000 godina prije Krista. Poznato je da su se još pripadnici starih plemena, kao što su Asteci i Maori, mazali zemljanim bojama prilikom odlaska u lov. Zatim su počeli oslikavati kožu različitim motivima koji su predstavljali pripadnost određenom plemenu ili označavali hijerarhijski položaj unutar plemena. Pored pripadnika plemena, i stari Grci i Rimljani ukrašavali su svoje tijelo tetovažama.

Što je to tako posebno u tetovažama? Zašto bi netko želio ubrizgavati sebi boju pod kožu? Neke osobe žele tetovažom označiti drastičnu promjenu u svome životu ili žele ovjekovječiti događaj, osobu ili nešto treće, koji je imao veliki utjecaj u njihovom životu. Neke osobe jednostavno misle da su tetovaže magnet za suprotni spol i smatraju da su s tetovažom atraktivniji.

Kada se radi o tetovaži, veće ne znači nužno i bolje. U nastavku vam donosimo mjesta na tijelu koja su najpoželjnija za vaše tetovaže.

Poželjna mjesta

  • gornji dio leđa
  • ramena
  • duž bokova
  • podkoljenica
  • prsa

Manje poželjna mjesta

  • vrat
  • lice
  • dlanovi i prsti
  • podlaktica

Savjeti

Prođite sve tattoo salone u vašem gradu i raspitajte se o umjetniku. Nestručno napravljene tetovaže gube boju, s vremenom blijede i postaju neprepoznatljive.

Potražiti legalan studio (sa dozvolom za rad) jer tu možete ostvariti vaše pravo ako niste zadovoljni.

Potrazite deklaraciju boja sa kojima umjetnik radi.

Pogledajte fotografije ostalih radova tj. tetovaža odabranog umjetnika.

Raspitajte se o značenju svakog motiva koji vam se sviđa, jer ne želite nakon nekoliko godina saznati da vam na leđima piše "Ja sam seksi gejša"

Da biste bili sigurni da vam taj motiv neće dosaditi prvo se odlučite za privremenu tetovažu prirodnim bojama. One će sa vašeg tijela nestati za 2 ili 3 mjeseca.

Zapamtite, tetovaža je nešto što ćete nositi cijeli život, zato dobro razmislite prije nego li se odlučite ukrasiti svoje tijelo.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.