Početna » Ove jeseni zeleno i elegantno

Ove jeseni zeleno i elegantno

Zeleno i elegantno

Nakon završenog modnog tjedna u Londonu s proljetnim kolekcijama, modni stručnjaci vratili su se u stvarnost i osvrnuli na trendove za moderne muškarce. Robert Johnston prokomentirao neke aktualnije trendove za Daily Telegraph, tzv. must have ove jeseni.

Zelena

Elegantan kaput za posao i posebne prigode ključna je investicija za muškarca ove jeseni. Uzmite za primjer kapute Tommyja Hilfiegera ili militarističke Cavallijeve. Nekoliko je jednostavnih pravila pri odabiru: odaberite neutralnu boju i izbjegavajte upadljiv uzorak, dužina malo iznad koljena je najsigurnija, a za kroj je poželjnije da bude 'kockast' nego prijanjajući. Ukratko, neka vide vas, a ne kaput.

Zelena

Sako/jakna s dvostrukim kopčanjem je napokon in, a da se ne povezuje s gangsterskim miljeom ili djedicama. Jedino bi ga trebali izbjegavati muškarci širih pleća jer ih može vizualno proširiti.

Zelena

Preveliki, krupni detalji na pletivu - važno je da izgleda kao ručna izrada što će dati pravi muški, seksi izgled. Treba samo pripaziti da je vesta odgovarajuće veličine kako se ukupni dojam ne bi pretvorio u vreću.

Zelena

Jesen ne znači obavezno nošenje tmurnih boja - zelena je nova crna. Od svijetlo zelenih kakve je predstavio Paul Smith do zelene boje boce kakve su viđene u Marniju. Kako biste izbjegli Kermit look, miješajte zelenu i crnu kako to zagovara Tiger Woods.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.