Početna » Muške tabu teme

Muške tabu teme

Tabu teme

Iako se vjeruje da su žene pravi majstori u prešućivanju i skrivanju nekih detalja od svojih partnera, i muškarci imaju svoju listu tabu tema.

Postoje teme o kojima muškarci ne vole pričati sa svojim djevojkama i ženama. I oni su na vrijeme shvatili da je neke stvari najbolje prešutiti i tako, na najlakši mogući način, izbjeći duge rasprave i objašnjenja.

„Ženi je dovoljno da upozna samo jednog muškarca kako bi upoznala sve muškarce, dok muškarac može da poznaje sve žene, a ipak da ne shvati ni jednu”, izjava je američke novinarke i humoristkinje, Helen Roland, koja se često citira. Ta, vrlo pronicljiva, konstatacija jasno oslikava kompliciranu prirodu muško-ženskih odnosa.

Zbog stalnih nesporazuma u komunikaciji, žene, ali i muškarci, da bi izbjegli konflikte, pribjegavaju malim sitnim lažima. Iako se u prešućivanju nekih bitnih i manje bitnih stvari možda bolje snalaze žene, ne može se reći da muškarac nije vičan pronalaženju načina za izbjegavanje problema. I njemu to dobro ide od ruke...

Postoje neke stvari koje vaša partnerica ne bi trebala saznati. Recimo, stvarno nije neophodno da joj kažete kako s vama radi superseksi prirodna plavuša ili, što je još gore, da joj pričate kako ste bili neutješni kad vas je ostavila dugogodišnja djevojka. A priča o tome s koliko ste djevojaka spavali, sigurno nije najvažnija priča iz vašeg života koja bi zanimala i razveselila vašu novu djevojku.

Određene maštarije ćete vjerovatno zajedno ostvariti. Ipak, vas mogu uzbuđivati razne uvrnute stvari za koje je bolje da ona ne sazna. Neke maštarije možete ispunjavati sami u svojoj mašti.

Žene znaju da muškarci masturbiraju. To je činjenica. No, vaša draga ne treba znati koliko puta, koliko dugo i kako se samozadovoljavate. Mogla bi postati znatiželjna, a muškarci vole ponekad da uživaju i sami.

Svi smo imali neugodne trenutke, a mnogi čak i veća poniženja kojih se ne želite prisjetiti. Otkrijete li ih svojoj djevojci, ona bi mogla reagirati glasnim smijehom, a i neće vas poslije toga gledati istim očima. Već ste jednom izgubili ponos, pa ne trebate to iskustvo ponovno proživljavati..

Bez obzira na to što imate objašnjenje zbog čega ste bili nevjerni u bivšim vezama i što ste odlučili da sad želite čistu, iskrenu i otvorenu vezu, nemojte to otkrivati svojoj djevojci. Uvijek će strahovati da biste se i prema njoj ponašati na isti način.

Nikad svojim djevojkama ne otkrivajte „prljave stvari” o prijateljima. Gledajte to na ovaj način: ako otkrijete njihove mane, prekršili ste glavno muško pravilo, a sebe stavili pod sumnju, jer ionako provodite puno vremena s njima.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.