Početna » Muškarci se srame svoga tijela

Muškarci se srame svoga tijela

Muškarci se srame svoga tijela

Četvrtina muškaraca toliko se srami svog tijela da se opire skinuti pred svojim partnericama, pokazuje novo istraživanje. Anketno istraživanje koje je nedavno provela tvornica Tanita pokazuje da više nisu samo žene te koje se opterećuju slikama tjelesnog savršenstva koje vide u raznim časopisima.

Polovina od 3.000 britanskih muškaraca, koliko ih je sudjelovalo u istraživanju, sebe je opisalo kao debele, a jedan od deset razmišlja o estetskoj operaciji kojom bi otklonio višak masnog tkiva.

Gola istina: jedan od četvorice muškaraca previše se srami vlastitog tijela da bi se skinuo i pozirao kao model. Oko 72 posto ispitanika kazalo je da su ih vitka tijela u medijima navela da se osjećaju nesigurno u vlastitom, ne tako savršenom tijelu.

'Već duže vrijeme žene žive u uvjerenju da savršen izgled podrazumijeva figuru tanku kao prutić. Čini se da se sada to širi i na muškarce', kazala je Brenda Mortimore, predsjednica Udruge fitnes instruktora (Association of Fitness Instructors), kako prenosi Daily Mail. 'Vjerujem da mnogi muškarci nisu sretni vlastitim izgledom, a ustvari izgledaju u redu', dodala je Mortimore.

Anketa je također otkrila da mnogi muškarci nalaze lako rješenje za brige oko svog tjelesnog izgleda, i to lažući. Jedan od pet muškaraca priznao je da laže o svojoj tjelesnoj težini.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.