Početna » Za modno osvještene muškarce

Za modno osvještene muškarce

Za modno osvještene muškarce

Radićeva, ulica poznata po zagrebačkim dizajnerskim imenima i obrtničkim radnjama postala je bogatija otvorenjem jos jednog dizajnerskog dućana. Svoj prvi dućan otvorio je mladi hrvatski dizajner Damjan Jacić, poznat kao jedan od rijetkih dizajnera koji kreira isključivo mušku odjeću.

Samo otvorenje prošlo je u intimnom ozračju. U ugodnom, minimalistički uređenom ambijentu na broju 21 okupili su se Damjanovi najbliži prijatelji, suradnici te VIP klijenti koji Damjanov rad prate od najranijih dana. Čestitati mu je došao i njegov već etablirani kolega Boris Pavlin te mladi dizajner Ivan Alduk koji se na zajedničkoj reviji s Damjanom predstavio na netom održanom Cro-A-Porteru.

Damiens

Damjan Jacić kreira odjeću za mlade moderne muškarce željne odmaka od konfekcije i pretrendy odjeće, koja spaja klasiku sa urbanim detaljima i pomiče im granice. U većini slučajeva riječ je o vrlo smirenim, čistim i geometrijskim plohama, decentnim bojam te dobrim krojevima koji afirmiraju figuru. Raspon odjeće koju izrađuje pokriva skoro sva područja muške mode, od odijela po mjeri preko jakni, kaputa, pletenine, košulja, ljetnih bermuda te majica, a kroz daljni rad želja mu je proširiti ponudu accessoir-a te u nju uključiti torbe i cipele.

U ponudi za akutalno proljeće ljeto nalazi se glavna kolekcija prikazana na nedavno završenom Cro-a-porter-u koja je bila inspirana nogometom, odlikuje crno bijelim tonovima, a kreacije varijaju od sportskih do elegantih komada.

Pored nje tu je i veliki izbor ljetnih košulja u mnogo dezena, majica sa natpisima, kratkih hlačica od vječnog trapera i lana te noviteta od ove sezone, kupaćih gaća Damien’s.

Damiens

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.