Početna » Leptir mašne Royal Bow Ties

Leptir mašne Royal Bow Ties

Leptir mašna

Leptir mašne su pomalo nepravedno zapostavljen modni detalj u širokoj potrošnji koji svakako zaslužuje više pažnje. Međutim, leptir mašne se vraćaju u modu na velika vrata. Mašne su oduvijek bile simbol romantičnog i nježno svezanog čvora čijim odvezivanjem iznenađenjima nije bilo kraja.

Ovom prilikom skrećemo pažnju na sjajnu liniju leptir mašni Royal Bow Ties. Sam autor naglašava da voli leptir mašne i ima puno leptir mašni koje je kupovao uglavnom kod domaćih kreatora. Ljubav prema mašnama nije prestajala što je dovelo do izrade leptir mašni koristeći puno mašte i ideja u želji da ih podijeli s ljudima. Autor skreće pažnju da će biti interesantnih, lijepih i neobičnih modela, kako klasičnih tako i ekskluzivnih sa Swarovski elementima.

Svaka mašna sama po sebi nosi neku poruku koja ne ostavlja ljude ravnodušnima i svaka je na neki način unikat. Dobar materijal, dobar dezen i odlična ideja. Više detalja možete saznati na Facebook stranici Royal Bow Ties.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.