Početna » Damjan Jacić - dizajner muške mode

Damjan Jacić - dizajner muške mode

Damiens

Rođen je 29.9.1983 u Zagrebu, završio osnovnu školu Davorin Trstenjak te Graditeljsku tehničku školu. Nakon toga upisuje Tekstilno tehnološki fakulteg gdje je trenutačno apsolvent. Zanimljivo je za spomenuti da Damjan isključivo kreira mušku modu koja je vrlo pret-a-porter karaktera sa dizajnerskim pomakom.

Damiens

Do sada je imalo nekoliko studentskih nastupa na Fashon Week Zagreb, Modnom Ormaru gdje je dobio nagradu za najbolju kolekciju u Pret-a-porter kateogriji te Fashion Incubatoru u Osijeku. Sve to mu je pomoglo da postane dio prestižnog modnog eventa Cro-a-porter gdje trenutačno pokazuje svoje kolekcije.

Damiens

Njegova zadnja kolekcija za jesen-zimu 2008/09 je inspirirana klasičnom muškom modom koja se u dijelovima isprepliće s urbanom uličnom modom. Na taj način stvorena kolekcija obraća se mladom čovjeku željnom elegancije sa pomakom, te casual odjeće za sve dnevne prigode. Koloritom prevladavaju tamniji tonovi sive i crne osvježeni tirkizom i ljubičastom bojom. Korišteni materijali su vuna, lister, pamuk i neizostavni traper.

Njegove kreacije možete potražiti u Cro-a-porter dućanu u Zagrebu, Bauerova 5.

Damiens

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.