Select Page

Higijenski rituali koje svaki muškarac treba provoditi

Higijenski rituali koje svaki muškarac treba provoditi

Odavno se zna da žene i muškarci imaju malo drukčije poimanje higijene. Žene se lickaju sa svim mogućim kozmetičkim preparatima ujutro i navečer – dnevna krema za kožu, noćna krema za kožu, losion i maslac za tijelo, ponekad se ubaci i mlijeko za tijelo. Imaju posebne preparate za njegu stopala. A kosa? To je posebna priča – ne može bilo koji šampon i regenerator na njihovu kosu. Nećemo ulaziti u detalje njihove šminke. 

Muškarci su tu puno, puno jednostavniji. Žene ne očekuju da počnete harati po njihovoj kozmetičkoj torbici, ali neke osnove higijene i brige za tijelo su obavezne, barem ako živite u 21. stoljeću. Svaka žena će s gađenjem pobjeći od vas ako vidi, namiriše i osjeti bilo koji od sljedećih kardinalnih higijenskih pogrešaka. 

Masna i smrdljiva kosa

Odavno su iz mode izašle frizure koje su zahtijevale nauljenu kosu i kilograme gela. Tako da se ne možete na to izvući. A tek opravdanje da nakon nogometa s dečkima niste stigli oprati kosu nikoga ne zanima. Pranje kose se ubraja u osnovnu higijenu kojoj vas je majka podučavala. Sa smrdljivom i zalijepljenom kosom u guste pramenove koji nalikuju na špagete, jedino ćete privući uši. Cure sigurno ne.

Dlake iz nosa i ušiju

Dlake koje izlaze iz raznih vidljivih ljudskih otvora su gnjusne. Nikoga ne zanima što je to prirodni tok. Prirodno je i da ženama rastu dlake ispod pazuha i na nogama, pa ih uredno briju kako bismo živjeli u uvjerenju da su žene jednostavno rođene mekane i glatke. Pa zato fino molimo, podrežite te izrasline iz nosa i ušiju. Nosne i ušne pletenice i dredovi nikad neće zaživjeti u modi.

Dugi, prljavi i neuredni nokti

Muškarac s dugim noktima je noćna mora. Ne možeš ga svrstati kao feminiziranog, jer ni sve žene ne preferiraju duge pandže, a sigurno ne može potpasti pod jači spol. Ružna pojava je i crno pod noktima. Jedino opravdanje je da radite u rudniku. Ali pravdamo vas samo ako niste stigli oprati ruke. Viša kategorija je svakako mali dugi nokat. On ženama nikad neće biti jasan. Kopate s njim nos? Prebirete po drogi?

Smrad

Svakodnevno tuširanje se ubraja u osnove higijene. Korištenje dezodoransa također. Ili živite i dalje u špilji preživljavajući lovom i uzgojem žitarica. Nitko ne očekuje od muškarca da se licka skupim parfemima. Ali očekuje se redovito tuširanje i upotreba dezodoransa. Daljnje objašnjenje nije potrebno. 

Ispucale usne

Usnice vam izgledaju kao brus papir? Kako mislite da ćete se ljubiti s njima? Odavno je postala normalna pojava vidjeti muškarca kako nanosi labelo. Ne brinite, cure znaju da to nije šminka. To je tek balzam za njegu. Niste ništa manje muško ako ga nosite u džepu hlača. 

Intimna frizura zvana afro

Ukusi su ovdje malo različiti. Neke žene vole glatke penise i testise, dok druge preferiraju pokoju dlačicu. Ali jedno voli svaka žena – elegantni put od pazuha do, hmm, pastuha. No, kada vas skine i zaželi pružiti vrhunski oralni seks, nije im baš primamljivo glavu turiti u pravu prašumu. Ako se već ne brijete, barem malo podšišajte tu afro frizuru. 

O autoru

Promo

Newsletter