Početna » GoRetro predstavio webshop

GoRetro predstavio webshop

GoRetro

Hrvatski dizajnerski brend GoRetro na svojim je društvenim mrežama predstavio webshop preko kojeg se mogu naručiti svi GoRetro proizvodi.

Pod imenom GoRetro, student Tomislav Macan ručno izrađuje kožne modne dodatke poput tregera, remena, leptir mašni ili ruksaka koje su prepoznali ljubitelji retro estetike. Osim modnih dodataka, GoRetro proizvodi kozmetičke grooming dodatke za džentlemene s bradom i brkovima – vosak i ulje.

Od samoga početka GoRetro surađuje i sa popularnim Barbersima, u čijem se SALON-u mogu i kupiti GoRetro proizvodi. Druge adrese na kojima se GoRetro proizvodi mogu naći su Cookie professional hair design salon i Polypus hair studio.

GoRetro je dosad sudjelovao u mnogim projektima kao što su Weekend Media Festival u Rovinju, Gentleman Jack’s Barber Shop i Vintage Zagreb Festival, na kojem će i ove godine posjetitelji moći vidjeti i kupiti GoRetro proizvode.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.