Početna » EvoShave - inovacija u brijanju

EvoShave - inovacija u brijanju

EvoShave
EvoShave

EvoShave je revolucionaran unisex sistem za brijanje. Radi se o prvom novom dizajnu brijaćeg aparata. Nakon 100 godina dominacije postojećih dizajna i modela. S jedinstvenom mogućnošću upravljanja i brijanja u oba smjera. Revolucionarna EvoGrip ručka omogućuje vam brijanje koristeći samo vrhove prstiju – što omogućava lakšu kontrolu i bolju fleksibilnost.

EvoGrip je napravljen od kvalitetnog i čvrstog materijala te se neće lako savinuti niti slomiti. Obložen je mekom gumom s urezanim reljefom kako bi osjećaj među prstima bio sjajan. Osjećaj među prstima je sjajan čak i prije korištenja. Radi se o one-size-fit-all rješenju, tako da ne morate više tragati za savršenim aparatom za brijanje.

EvoShave

EvoShave

EvoShave dvosmjerna britvica omogućuje brijanje jednostavnim potezima, u smjeru rasta dlaka ili u suprotnom smjeru. Poseban dizajn britvice smanjuje nakupljanje dlačica i prljavštine ispod oštrica. To omogućuje glatko i manje stresno brijanje.

Sama oštrica ima patentirani Gothic arch II rub koji se smatra najkvalitetnijim dizajnom profila oštrice. Sa samo 40 mikrona širine tvori luk na vrhu oštrice što pruža ultimativnu oštrinu, snagu i izdržljivost. Oštrica je vrhunski Sandvik čelik s čvrstom kromnitridom bazom koji u suradnji s mekim teflonskim premazom pruža nevjerojatno iskustvo brijanja dok je istovremeno nježan prema koži. Zahvaljujući patentiranoj EvoShave Touch Strip tehnologiji, imate mogućnost položiti prste na ručku iznad britvice što vam omogućuje dodatnu preciznost i kontrolu. Zamjena britvice je pojednostavljena s izdržljivim mehanizmom spojnice, tako da je zamjena vrlo laka. Radi se o jednostavnom sustavu na klik.

EvoShave brijaći aparat

EvoShave
EvoShave Hrvatska

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.