Početna » Maybach Exelero

Maybach Exelero

Maybach Exelero

Maybach Exelero je sportski automobil visokih performansi koji je dizajnirala i napravila njemačka tvrtka, proizvođač luksuznih automobila, Maybach. Exelero je predstavljen u svibnju 2005. u Berlinu. Ovaj unikatni automobil je dvosjed, sa bi-turbo V12 motorom, koji razvija snagu od 700 KS. Izradu modela je naručila tvrtka Fulda, njemački prozivođač automobilskih guma, kao referentno vozilo za testiranje nove generacije širokih guma. Automobil je kreiran kao unikatna moderna interpretacija legendarnog sportskog automobila iz 1930-ih, Maybach SW 38, kojeg je također koristila tvrtka Fulda za testiranje guma.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.