Početna » Maserati MC12

Maserati MC12

Maserati MC12

Maserati MC12 do stotke ubrzava za 3.8 sekundi, dok maksimalna brzina iznosi 330 km/h. Pokreće ga dorađeni Ferrarijev 6-litreni V12 motor koji razvija 630 konjskih snaga pri 7500 okretaja u minuti. Maserati je ovaj ekskluzivni model, sa središnje smještenim motorom, predstavio 2004. na ženevskom autosalonu. Proizvedeno je svega 25 komada koji su unaprijed rasprodani. Zbog velikog uspjeha kao i pobjeda u FIA GT1 prvenstvu, 2005. proizvedeno je dodatnih 25 komada.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.