Početna » Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador
Nakon 10 godina Murcielago je poslan u zasluženu mirovinu, a na njegovo mjesto stigao je Aventador. Kao i prethodni Lamborghini modeli, Aventador ime je odabrano zbog simbolične veze sa svijetom borbi bikova. Legendarni bik Aventador bio je trofejni bik u španjolskom svijetu borbi bikova. Aventador pokreće novi V12 središnje smješteni motor obujma 6,5 litara i snage 700 KS, a ukupna masa automobila iznosi 1.575 kg. Uz pogon na sva četiri kotača te 7-stupanjski robotizirani F1 mjenjač ovaj će automobil pojuriti do 100 km/h za svega 2,9 sekundi, dok će najveća brzina iznositi 350 km/h. Lamborghini Aventador stoji 255.000 eura bez davanja.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.