Početna » Vladari svemira

Vladari svemira

Vladari svemira

Želiš biti Donald Trump, Kim Kardashian, Velimir Bujanec, pjecjednica države? Želiš biti vladar svemira?

E, i to je moguće, ali ako se ovih dana nađete na Kvarneru. I dok zemaljska kugla broji četiri godišnja doba, hrvatsko primorje ima ih pet. I službeno je počelo ono najluđe doba u godini – karnevalsko. A u toj karnevalskoj iluziji nije bitno tko si, što si, sakriješ lice, osobnost. Onaj tko je normalan može se praviti glup, i obratno. Sve postaje jedan teatar, zapravo sve postaje sažetak "karnevala" koji se odvija cijele godine. Jer nadahnuća našim zaštićenim i dragim političarima ne nedostaje.

Skoro da smo i zaboravili na njih, ali nakon mjesec dana odmora jučer su se na radna mjesta vratili saborski zastupnici. I opleli odmah po premijeru. Ponovno se povuklo pitanje INA-e i HEP-a, ali cijela rasprava svela se na onu "moj tata je jači od tvog tate". Oporba optužuje vladajuće za spletkarenje, vladajući kažu da to nije istina. Nikako da se ostave ironije, igrokaza. I tako u krug. Branio je premijer povratak INA-e pod hrvatsku čizmu jednako kao što je branio predsjednicu i opravdavao njezin put u SAD. Iako ni on nije htio reći ili ne zna što je predsjednica radila tamo.

Valjda nije ni bitno – jer onaj tko ne pamti ponavlja iste greške. Sve prolazi, pa će proći i vijest o pločama s natpisom "Za dom spremni" koje, čini se, postaju dio nacionalne baštine. U iščekivanju Vladina povjerenstva koje će predložiti odgovarajuće institucionalne i zakonske okvire kako bi se društvo odredilo prema simbolima totalitarnih sustava, dragovoljci HOS-a nastavljaju sa svojim aktivnostima.

Ploče niču diljem zemlje, nakon Jasenovca i Kutine, na red stižu i okolica Splita, Velika Gorica, zagrebačka Dubrava.

Što učiniti protiv političkih gluposti - osim na njih ukazati.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.